Protegeix les teves dades amb equips d’impressió segurs

Sin categoría

Protegeix les teves dades amb equips d’impressió segurs

Protegeix les teves dades amb equips d'impressió segurs

Avui és el Dia Europeu de la Protecció de Dades. Saps si les teves dades estan segures?

control protecció dades

Controla els dispositius amb eines com l’autenticació d’usuari o la impressió bloquejada. Aquestes eines permeten assignar característiques d’impressió a determinats usuaris i evitar que s’imprimeixin documents confidencials sense que l’usuari estigui present per recollir-los.

Preserva Protecció dades

Preserva les dades seguint la normativa, de forma que no dificultin la productivitat o funcionalitat amb encriptacions de seguretat. Amb el xifratge de dades durant la transferència entre dispositius o l’ús de contrasenyes, per protegir documents escanejats i impresos.

Destrueix Protecció Dades

Destrueix les dades de forma eficaç per evitar pèrdues o robatoris amb un sistema de seguretat de sobreescriptura de dades (DOSS), l’eliminació de discs durs sense possibilitat de recuperació al final de la vida útil i el buidat de memòria.

Optimitza la seguretat de l’empresa gestionant de forma segura l’accés i visibilitat als documents, amb un sistema operatiu que limita amenaces específiques. També és imperativa la preparació i formació dels usuaris.

Tens contrasenya a l’ordinador, però i a la impressora?

Les dades que tens protegides a l’ordinador també s’han de protegir a la impressora.

Dia Europeu Proteccio Dades 2020

Categories