Com tramitar el Kit Digital

DocuWare, Remsa, Transformació Digital

Com tramitar el Kit Digital

Què és el Kit Digital?

Kit Digital és un programa públic d’ajudes econòmiques per tal d’implantar solucions digitals en negocis perquè puguis fer-lo evolucionar gràcies a la tecnologia. El Govern ha aprovat un pressupost de més de 3.000 milions d’euros per impulsar la digitalització de les empreses que més ho necessiten en els pròxims anys.

S’ofereixen subvencions directes a fons perdut per a pimes de tots els sectors que els permetran adquirir productes i serveis digitals que poden arribar fins als 12.000 € de cost.

A qui va dirigit?

El Kit Digital forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

El programa està orientat a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms que pertanyin a qualsevol sector empresarial, que disposin entre 2 i 50 treballadors i que compleixin les condicions següents:

 • Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 • Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’ empreses.
 • Estar en situació d’ alta i tenir l’ antiguitat mínima que s’ estableix per convocatòria.
 • No tenir consideració d’ empresa en crisi.
 • Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant la Seguretat Social
 • No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat un ajut il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 • No incórrer en cap de les prohibicions previstes a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 • No superar el límit d’ajuts mínims (de petita quantia).

Ajudes

¿Quin és l’import de les ajudes? Els beneficiaris del programa rebran una ajuda econòmica (bo digital), l’import del qual variarà en funció de la solució digital necessària i de la mida de l’empresa.

Import màxim segons el segment d’ empresa:

 • Segment I: petites empreses de 10 a 49 empleats. Import màxim 12.000 €.
 • Segment II: petites empreses o microempreses de 3 a 9 empleats. Import màxim 6.000 €.
 • Segment III: petites empreses o microempreses de 0 a 2 empleats i autònoms. Import màxim 2.000 €.

En totes les categories de solucions digitals, la durada de la prestació del servei serà de 12 mesos.

Com tramitar el Kit Digital?

Comença avui mateix i demana els 12.000 euros d’ajuda per a la teva empresa

 1. Has de registrar-te en acelerapyme.es i completar el test de diagnòstic digital.
 2. Consulta la selecció de solucions digitals i escull les categories per a les quals vols sol·licitar el KIT DIGITAL. REMSA és agent digitalitzador per a les categories de «Gestió de Processos», «Business Intelligence i analítica» i «Serveis i eines d’oficina virtual«.
 3. Sol·licita l’ajuda Kit Digital en Red.es accedint al tràmit de la convocatòria. Per a això necessitaràs tenir certificat digital o Cl@ve.Les petites empreses d’entre 10 i 49 empleats podran presentar les sol·licituds a partir del 15 de març de 2022. Per a la resta, es confirmaran pròximament.
 4. Tan sols quedarà esperar la confirmació de la sol·licitud i que s’ha atorgat el bo digital. En cas de voler que REMSA (Registradores Manresa) sigui l’agent digitalitzador, utilitza el nostre formulari de contacte per avisar-nos.

Tots els punts són obligatoris de complir.

REMSA com a agent digitalitzador

A REMSA volem ajudar-te a optimitzar al màxim el teu negoci i per això ens hem adherit al programa de Kit Digital com a agent digitalitzador. Amb nosaltres podràs:

 • Sol·licitar el teu kit digital, rebre el teu bo digital i escollir a REMSA com a agent digitalitzador.
 • Contractar solucions digitals de «Gestió de Processos», «Business Intelligence i analítica» i «Serveis i eines d’oficina virtual«.
 • Implantar les solucions a la teva empresa i disposar d’experts que t’ajudin en la teva transformació digital.
 • Fixar uns objectius i establir les estratègies adequades per assolir-los.

Seguint aquests senzills passos i complint les condicions de les ajudes, podràs beneficiar-te d’aquesta enorme oportunitat per donar un pas més i sumar-te a la gran transformació digital.

També oferim solucions de ciberseguretat incloses en el Kit Digital amb CIBERSTORM.

Categories