Envia directament les teves despeses d’empresa a l’Agència Tributària

Transformació Digital

Envia directament les teves despeses d’empresa a l’Agència Tributària

Requisits de la normativa de l’IVA (SII)

El Subministrament Immediat d’Informació (SII) consisteix en l’enviament electrònic en temps real de totes les operacions que han de figurar en els llibres de registre de l’IVA.

Aquests requisits afecten principalment:

 • als contribuents inscrits en el Registre de Devolució Mensual de l’IVA (Redeme)
 • a les empreses que comptin amb una facturació anual de més de 6 milions d’euros
 • als grups d’IVA

Per saber si la teva empresa està preparada per aplicar el SII o si necessites aplicar-ho pots descarregar-te aquesta infografia informativa de ricoh.

 

Ricoh Expense Manager

Ricoh Expense Manager és la primera plataforma homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de despeses de viatge. Com a proveïdor preferent de Captio, les multifuncionals Ricoh són les primeres a incorporar la digitalització certificada de despeses, la qual cosa implica una millora de la productivitat del lloc de treball. El sistema de lectura automàtica (OCR) suprimeix les tasques manuals per controlar el frau i augmentar la productivitat.

Com funciona?

 1. Genera automàticament informes de despeses: fes una foto o escaneja la teva factura/rebut i Ricoh Expense Manager extraurà les dades automàticament. La foto queda guardada al núvol i ja no hauràs de preocupar-te de guardar-ho en paper, ja que el procés de digitalització està homologat per l’Agència Tributària.
 2. Guarda-ho tot en una única plataforma: centralitza totes les teves factures i gestiona-les amb tasques automatitzades. Pots classificar les despeses segons categories i generar informes en un sol clic.
 3. Comptabilitza les despeses de la teva empresa: integra les dades en les teves eines financeres i agilitza el procés. L’aplicació també permet l’autenticació per usuari o la delegació del procés.

 

Ricoh Expense Manager automatico gastos plataforma empresa

Quins avantatges té?

 • Flexible: pots fer una foto de les teves factures amb un smartphone des de qualsevol lloc o escanejar-les amb una multifuncional. Ricoh Expense Manager s’adapta amb agilitat als nous formats de rebuts i factures.
 • Directe: envia les despeses directament a l’Agència Tributària de forma automatitzada. Pots accedir a les dades mitjançant API o automatitzar el bolcat al teu ERP i enviar-los a la AEAT des d’allà. També pots exportar la informació SII a un fitxer en format estàndard (CSV, XML).
 • Immediat: l’aplicació pot enviar-te notificacions per e-mail, pots editar múltiples despeses i veure l’estat dels teus enviaments. Així pots complir fàcilment amb el termini de lliurament a la AEAT de 4 dies des de la data de comptabilització i fer les correccions que exigeixi l’Agència Tributària.
 • Traçable: registra tots els moviments, permetent accedir a l’historial d’esdeveniments i saber qui i quan es va fer cada acció.
 • Seguretat: utilitza l’última tecnologia per garantir una total seguretat i disponibilitat de les teves dades.
 • Personalitzat: s’adapta a les necessitats de negoci mitjançant projectes a mida.

Digitalitza i classifica en un sol clic totes les teves despeses de viatge! Per a més informació visita la web de Ricoh Expense Manager

Categories