Automatitza i estalvia

Simplifica les teves tasques diàries i estalvia temps amb el software de gestió documental DocuWare.

Incorporant DocuWare en la nostra empresa, ara trobem documents en segons, un 26% més ràpid. Podem treballar des de qualsevol lloc, sense papers, optimitzant tasques. I tu?

Explora les teves oportunitats, parla amb els nostres experts.

Descobreix en 3 preguntes si necessites millorar, fes el test!

La solució

DocuWare, líder en gestió documental

Fàcil i ràpid d'activar

Al núvol

Processos estàndard, definits i adaptats

Senzill d'utilitzar

Cerca avançada de documentació

Permet visualitzar, compartir i controlar tot el procés

Permet introduir tasques, notificacions i alarmes

Capacitat d'estendre's a altres departaments

Adopta el nou model de productivitat amb solucions de gestió documental i automatització de fluxos de treball amb informació segura, legal, manejable i accessible des de qualsevol dispositiu, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Les tasques manuals alenteixen als equips de treball. Agilitza l’automatització de processos.

Captura, indexa, envia i arxiva de manera segura la informació en tots els sistemes.


  REGISTRADORAS MANRESA, SL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

  T'assessorem sense compromís

  T'oferim l'opció de fer una presentació en línia personalitzada, trucada telefònica o visita programada (seguint les mesures de seguretat) per a resoldre tots els teus dubtes i explicar-te tots els avantatges.

  El nostre servei es caracteritza per un equip professional, pròxim i amb experiència que treballa amb les tecnologies més innovadores, tant per a particulars com per a empreses. Facilitem i simplifiquem el procés d'impressió i la transformació digital dels nostres usuaris.

  Transforma la teva empresa

  A Remsa tenim un equip amb perfils i coneixements diferents, i tots ens hem adaptat ràpidament. No ha de fer por el canvi. 

  T’expliquem perquè vam decidir utilitzar DocuWare en la nostra transformació digital i com ens ha ajudat a agilitzar les tasques d’administració i facturació.

  ricoh corporate partner remsa
  remsa partner autorizado DocuWare