Equips Ricoh

Remsa és corporate partner de Ricoh, fet que ens permet comptar amb un gran ventall de productes i solucions  d’innovació constant, així com crear sinergies per maximitzar el rendiment de les organitzacions que confien amb la nostra professionalitat, sempre amb les tecnologies més novadores  i sostenibles del mercat.

Un dels objectius actuals de Ricoh és facilitar i gestionar la transformació digital de les empreses, proporcionant aquells recursos i adaptacions necessàries per optimitzar tant els fluxos de treball com l’economia.

Com a empresa global, Ricoh ha desenvolupat punts de vista únics sobre la gestió empresarial i el medi ambient. No satisfet amb ser tècnicament expert, Ricoh mira cap al futur i innova per trobar respostes als reptes als quals s’enfronten les empreses. Al mercat de serveis documentals gestionats, Ricoh està examinant la manera en què les organitzacions no solament adquireixen coneixements sinó també com tracten la informació amb més eficàcia i gestionen els fluxos de treball de l’empresa.

25 RICOH Corporate Partner Remsa25 anys RICOH Corporate Partner
Ofertes

Sol·licita més informació

Sol·licita més informació

Omple el formulari i en un sol click nosaltres et truquem.

Ves al formulari

Estudi Total de Costos

Estudi Total de Costos

No t’interessaria tenir una proposta de millora totalment gratuïta sense haver de fer res per aconseguir-la?

Estudi total de costos

Production Printing

Production Printing

Detallem els múltiples avantatges de la impressió en planta, departaments centrals de reprografia o màrqueting i noves oportunitats per botigues d’impressió.

Production printing