Solucions en Gestió Documental

Les nostres Solucions en Gestió Documental poden millorar tots els aspectes del seu entorn de documents al llarg de tot el seu cicle de vida. Des de l’escaneig intel·ligent de paper, la gestió rendible dels documents electrònics, la distribució i impressió controlada, fins a la supervisió i control eficient de dispositius, amb l’ajuda d’aquests softwares aconseguirà millorar la gestió del parc d’impressió, del paper i dels documents, tenint impacte directe als índex de productivitat de l’empresa i en conseqüència augmentant notablement la seva rendibilitat, a la vegada millora de manera substancial la sostenibilitat de la seva empresa.

A més les solucions que distribueix Remsa són totalment integrables als equips d’impressió Ricoh, fins i tot la gran majoria d’aquestes solucions solament s’han d’instal·lar a l’equip multifuncional, sense necessitat d’instal·lar-se en cap ordinador.

Remsa R-Evoluciona
Tecnologia GWNX
Descàrregues

Solucions per SAP i altres

Solucions per SAP i altres

Descobreix solucions que mai havies pensat que podrien existir! Millorem la gestió i el tractament dels teus documents.

Print&Share

Print&Share

Estalviï fins a un 90% del temps invertit en personalitzar i distribuir els seus documents a diverses destinacions.

Control de Costos

Control de Costos

Li interessaria saber quant li està costant imprimir i així poder prendre decisions que li proporcionin ESTALVIS significatius?